ablog
isolated notes exposed

take stockholm

Kedd 10 körül szállt le a gépem a reptéren, onnan mentem dolgozni. Csütörtökön meghívtak egy CEO reggelire (na nem azért, hogy Izlandról meséljek), péntek hajnalban pedig ugyanaz a reggeli nemszeretem készülődés csak ez esetben nem egyedül, hanem M-el. 5-re a reptéren vagyunk és irány Svédország. Take Stockholm.


Posted by aui on September 8th, 2011 :: Filed under blog,goingout,lyrics,music,napibetevő,travel

take iceland

Azt hiszem megint kipipáltam valamit, amit már elég régóta szerettem volna. Azt hiszem életem egyik legérdekesebb országában voltam. Napsütötte zöld jégfölde, fortyogó forrásokkal, vízesésekkel és földöntúli látvánnyal.


Posted by aui on September 7th, 2011 :: Filed under blog,fun,goingout,interest!ng,music,napibetevő,travel

Spark

60-as évekbeli ruhában kerítésnek nekidől, lazán hátradobja szőke haját a bal válla fölött. Hanyagul elnéz a kamerától, majd azt mondja: „a Szikrában elhúzzák a mennyezetet”. Pózol kicsit, tartja, majd egy „na én megyek” felkiáltással a kerítést fogva elrohan (egyszer majdnem beesik balra, mert ott épp hiányzik a kerítés része).

Legalábbis erre emlékszem a Csinibaba film idevágó részéről, de nyugodtan javítsatok ki.


Posted by aui on March 3rd, 2011 :: Filed under goingout,interest!ng,lyrics,music,napibetevő

be confused

Többek között azért, mert vettem egy új tévét, azért mert jártam abban az utcában, és azért mert egyszerűen tetszik. Sőt, még a szöszi csajomnak is, aki pedig inkább a hörgőhurutos énekes gitártépését részesíti előnyben.


Posted by aui on February 1st, 2011 :: Filed under blog,interest!ng,music,napibetevő

goth

Kevés olyan buliban voltam mostanában amin igazán jól éreztem magam. Mármint zeneileg. Persze sok helyre járok, elmegyek ide, meg oda, de mindehol (a legtöbb helyen) olyan zene van, ami jó, jó elmegy, de azért mégsem az igazi. Talán utoljára Volton volt. Kettő is. Most meg künt. Szánfránciszkóban.


Posted by aui on December 18th, 2010 :: Filed under blog,goingout,lyrics,music,napibetevő

Város az öböl mellett

Ez akár lehetne a címe valami neo-csehszlovák szappanopera sorozatnak is, mint amilyen a „kórház a város szélén” volt, de igazából ez az egyik beceneve San Francisco-nak. Most éppen innen írok, és ma már többek között túl vagyok egy hatalmas hamburgeren egy autentikus amerikai étteremben és egy bőrigázáson. Tovább lent.


Posted by aui on December 6th, 2010 :: Filed under blog,goingout,music,napibetevő,travel

nem francia

Aki sokat olvasott Agatha Christie-t, az ráismerhet a viszonylag jól megformált Hercule Poirot szavaira: „I am not French, I am Belgian”. Év végi télkerülő utazás. Első felvonás: Belgium.


Posted by aui on November 23rd, 2010 :: Filed under blog,goingout,interest!ng,lyrics,music,napibetevő,találtam

So, the Future Is Here. Now What?

Rocsi azt hiszem 2 évig volt kollégista. Ebből az következik, hogy azt a beszélgetésünket, ami arról szólt, hogy vajon az autóban mikor hallgatunk majd netrádiót valahol 2002 tájékán, vagy az előtt folytathattuk le. Megbeszéltük, hogy az még baromi messze van (csak emlékeztetőül a GPRS szolgáltatás a maga 114 kbit/sec-es elméleti maximumával 2000-2003 körül indult be magyarországon). Hát. A jövő kurávra itt van, és én baromira élvezem.


Posted by aui on November 11th, 2010 :: Filed under blog,lyrics,music,napibetevő,találtam

night fade

Ma megint rájöttem, hogy igazából UNKLE rajongó vagyok. Egyszerűen zseniális amit ezek művelnek. 16 év zenélés (ebben a formációban), totális profizmus, és folyamatos megújulás. 5 nagy album 12 év alatt. Perfect.Posted by aui on November 1st, 2010 :: Filed under blog,music,napibetevő

ez Volt

Valahogy úgy érzem elment az alkotói ihlet. Vagy csak kimentem a gyakorlatból. Vagy csak alulmotivált vagyok. Vagy más dolgokkal foglalkozom. Most éppen elkeseredetten keresek egy számot, amit emlékeim szerint mar postoltam is. Valamiért eszembe jutott ma, mert lazán kapcsolódik a Volt fesztiválhoz meg a United Snake-hez.


Posted by aui on September 6th, 2010 :: Filed under blog,goingout,music,napibetevő