ablog
isolated notes exposed

take stockholm

Kedd 10 körül szállt le a gépem a reptéren, onnan mentem dolgozni. Csütörtökön meghívtak egy CEO reggelire (na nem azért, hogy Izlandról meséljek), péntek hajnalban pedig ugyanaz a reggeli nemszeretem készülődés csak ez esetben nem egyedül, hanem M-el. 5-re a reptéren vagyunk és irány Svédország. Take Stockholm.


Posted by aui on September 8th, 2011 :: Filed under blog,goingout,lyrics,music,napibetevő,travel

Spark

60-as évekbeli ruhában kerítésnek nekidől, lazán hátradobja szőke haját a bal válla fölött. Hanyagul elnéz a kamerától, majd azt mondja: „a Szikrában elhúzzák a mennyezetet”. Pózol kicsit, tartja, majd egy „na én megyek” felkiáltással a kerítést fogva elrohan (egyszer majdnem beesik balra, mert ott épp hiányzik a kerítés része).

Legalábbis erre emlékszem a Csinibaba film idevágó részéről, de nyugodtan javítsatok ki.


Posted by aui on March 3rd, 2011 :: Filed under goingout,interest!ng,lyrics,music,napibetevő

goth

Kevés olyan buliban voltam mostanában amin igazán jól éreztem magam. Mármint zeneileg. Persze sok helyre járok, elmegyek ide, meg oda, de mindehol (a legtöbb helyen) olyan zene van, ami jó, jó elmegy, de azért mégsem az igazi. Talán utoljára Volton volt. Kettő is. Most meg künt. Szánfránciszkóban.


Posted by aui on December 18th, 2010 :: Filed under blog,goingout,lyrics,music,napibetevő

nem francia

Aki sokat olvasott Agatha Christie-t, az ráismerhet a viszonylag jól megformált Hercule Poirot szavaira: „I am not French, I am Belgian”. Év végi télkerülő utazás. Első felvonás: Belgium.


Posted by aui on November 23rd, 2010 :: Filed under blog,goingout,interest!ng,lyrics,music,napibetevő,találtam

So, the Future Is Here. Now What?

Rocsi azt hiszem 2 évig volt kollégista. Ebből az következik, hogy azt a beszélgetésünket, ami arról szólt, hogy vajon az autóban mikor hallgatunk majd netrádiót valahol 2002 tájékán, vagy az előtt folytathattuk le. Megbeszéltük, hogy az még baromi messze van (csak emlékeztetőül a GPRS szolgáltatás a maga 114 kbit/sec-es elméleti maximumával 2000-2003 körül indult be magyarországon). Hát. A jövő kurávra itt van, és én baromira élvezem.


Posted by aui on November 11th, 2010 :: Filed under blog,lyrics,music,napibetevő,találtam

better than

Ó istenem, hogy megint eltűntem vagy 2 hétre. Általában azon kapom magam, hogy elfoglalom magam valamilyen egyéb dologgal. Most például már 2 hete flexelek, és írom át az osztrát színesszagosra. Najó, talán nem lesz szagos… Talán színes sem…

3457801006_22c2a3d663


Posted by aui on November 24th, 2009 :: Filed under blog,goingout,lyrics,music,napibetevő

spark

Lehetséges, hogy valami nem stimmel? Tegnap este például úgy éreztem, hogy valami hiányzik. Nem tudom megmondani, hogy mi, egyszerűen csak a hiányát érzem. Olyan, mintha nem használnám ki teljesen magam. Tartalékok, amik arra várnak, hogy felhasználják őket.

plane-landing1


Posted by aui on October 19th, 2009 :: Filed under blog,depresszio,goingout,lyrics,music,napibetevő

raport

Nem, nem tűntem el, mint a múltkor. Illetve igen, csak most más okom volt rá. Elég sejtelmesen hangzik, ugye?

shadow_girl


Posted by aui on September 16th, 2009 :: Filed under blog,lyrics,music,napibetevő

el/táv

Ami most éppen a legjobban foglalkoztat, az a gazdasági recesszió, meg a munkanélküliség meg ezek. „We were talking about books and such”, ahogy Roy mondaná az IT Crowd-ból Már csak azért is, mert jelen pillanatban elég sok ember vesztette el a munkáját az elmúlt pár hónapban.

walk-away


Posted by aui on September 3rd, 2009 :: Filed under blog,lyrics,music,napibetevő

long time no see

Hát igen. Eltelt egy kis idő, mióta utoljára láttuk egymást. Próbáltam magam rávenni arra, hogy írjak, de nemigen sikerült. Ennek több oka is volt, de nagyjából már mindegyik megjelent itt nyomtatásban. Azért egy kis catch-up, hogy mi is történt.

the_end_of_summer


Posted by aui on September 2nd, 2009 :: Filed under blog,lyrics,music,napibetevő