ablog
isolated notes exposed

regresssss

Az ember aztán attól is fél, hogy ha minden sikerül. Illetve nem is a sikerektől, hanem az elért céloktól. Ilyenek vagyunk mi. Legalábbis én.

impressionsofafricasmalldesaturated


Posted by aui on February 25th, 2009 :: Filed under music,napibetevő

csakmaga

Normális esetben el akarok mondani valamit, és rögtön beugrik egy előadó, vagy egy dal, ami pont oda illik (ha máshol nem, hát a tekervényes és megismerhetetlen asszociációs labirintusomban pont oda). Most nem ez a helyzet. L-nél voltam, amikor megint ráakadtam erre, és innen jutott eszembe pár dolog.

aloneinthepark


Posted by aui on February 23rd, 2009 :: Filed under lyrics,melylelektan,music,napibetevő

agony

Tegnap meg szabadságon voltam. Egyrészről ideje lenne már elhasználni a tavalyi szabadságot, másrészről volt egy csomó elintéznivalóm. A lakást sem takarítottam már ki több hete, meg ügye vasárnap elkezdett fájni a fogam, gondoltam megnézem a fogorvost.

pain


Posted by aui on February 20th, 2009 :: Filed under blog,music,napibetevő

holy

Vajon mi visz rá valakit arra, hogy Holy Fuck-nak nevezze a zenekarát? Vajon miért nem hallottam még róluk? Vajon milyen drogokat szednek? Vajon hogyan képesek valakik ilyesfajta harmonikus improvizációra? Vajon milyen drogokat szednek? Ezt már kérdeztem, tudom…

holyfuck1


Posted by aui on February 18th, 2009 :: Filed under music,napibetevő,találtam

reverb

Csak egy amolyan életérzés, már régen volt az, amikor megfestettem írásban azt, amit szinte nem is lehet. Egy életkép, egy pillanat, egy életérzés, ami mint a kép az ódon fényképezőgépek filmtekercsébe, beleég a lelkedbe.

20080314212106_winter-forest-night


Posted by aui on February 17th, 2009 :: Filed under melylelektan,music,napibetevő

múlt7

Megpróbálom kicsit aggregálva leírni, hogy mik is történtek a héten. Alapvetően csupa jó dolog. Ezeknek örülök. Asszem jó hét volt. Hosszú, aggregált. Továbbolvasod. Meghallgatod.

girlwithradio


Posted by aui on February 16th, 2009 :: Filed under blog,goingout,music,napibetevő

life

Szóval beindult az élet. De most szó szerint, és ráadásul nem is rólam van szó. Enyhe fanyar mosolyt erőltetek az arcomra. Erre mondják azt, hogy egyik szemem sír, másik nevet.

stomach


Posted by aui on February 11th, 2009 :: Filed under blog,music,napibetevő

abandoned

Persze tegnap megint beütött a vákuum, ahogy az lenni szokott. De mondjuk mit is vártam. Szerencsére V elvitte a nap nagy részét, így csak este tört rám. Kimentem sétálni fél 11 felé az utcára. Kihalt volt a város.

ghostisme


Posted by aui on February 9th, 2009 :: Filed under music,napibetevő

életKÉP

Azért is jó, hogy elviszem magammal a fényképezőgépet, mert amikor visszanézem, akkor látom, hogy how gáz I am. Sosebaj, mert legalább tudom, hol kell javítani. Ugye a hiba felismerése az első lépés. Azért a harmadik buli zsinórban nem volt már akkora flash, de evvan. Mit csináljak, hogy ennek véget vessek?

stump2


Posted by aui on February 8th, 2009 :: Filed under blog,goingout,melylelektan,music,napibetevő

start

Értelmetlen és esélytelen próbálkozás arra, hogy az ember megpróbáljon kitörni a saját maga által húzott falak mögül. Köszönet É-nek a tippért. Crystal Method megint. Filmzene megint. Rövid megint.

The Crystal Method – Starting Line
YouTube Preview Image


Posted by aui on February 5th, 2009 :: Filed under music,napibetevő