ablog
isolated notes exposed

fény.játék

Múltkor megírtam a kedvenc filmjeimet. Néhányról már írtam is, de speciel a Donnie Darko az kimaradt (Richard Kelly, 2001). Nembaj, ma sem arról fogok, csak jó messziről indulok el.

mizn6ezyqj_afternoons_spent_in_the_sun_by_rokrgirly


Posted by aui on April 27th, 2009 :: Filed under goingout,lyrics,music,napibetevő

mono

Na majdnem megmondtam. Illetve megmondtam, és majdnem az lett. Majdnem elrabolta a mai postot Schneider TM, de a végén mégiscsak marad a Mono. Mint olyan.

4kkqkhntv_7b21d7abc79e445fsss


Posted by aui on April 23rd, 2009 :: Filed under music,napibetevő

SH 1 0151

Tudom, hogy utáljátok, de rájöttem, hogy kicsit eltértem a témától. Napibetevő, vagy mi, aztán én meg magamról írok. Most kicsit visszakanyarodok, és aztán júniustól lazítok. Akkor lesz a jubilálás.

hooverphonic


Posted by aui on April 21st, 2009 :: Filed under music,napibetevő

impruvmnt

Biztos senkit nem érdekel, de raktam ilyen szavazó cuccost oda jobbra, meg lehet tetszést nyilvánítani a postokról a jobb felső sarokban (továbbkattintás után) lévő kis négyzetre történő kattintással. Majd jól leveszem, ha senki nem használja, és seggbe rúgom azt, aki javasolta :).


Posted by aui on April 20th, 2009 :: Filed under blog

fogyósztori

Na ez is olyan, mint a kocsi, hogy már réges rég le kellett volna dokumentálni, de hát jobb később mint soha, a kevesebb néha több, és mindenki a maga háza tájékán söpörjön. Fogyósztori. Innen belülről, ahogy megnövekszik a világ körülötted, ahogy te összemész.

tapemeasurer-main_full


Posted by aui on April 18th, 2009 :: Filed under blog,interest!ng,music,napibetevő

szepáré

miért van a zp-nek vip része. mit keresek én ott ? mi a faszt csinálok én háromnegyed kettőkor itt ? hogyan van ez ? ennyi. zene a fülembe. na. megint egy ilyen. itthagyom. felkiáltójel. élni tudni kell…….


Posted by aui on April 17th, 2009 :: Filed under blog,találtam

gurmé

Megjött a nagy elhatározás. Jövő héttől ismételten rendszeresítem az úszást. Szerda reggel. Ez lesz az időpont. Most, hogy már van kocsi, meg idő, meg jóidő, már semmi nem állhat az utamba, hogy sportos gyerek legyen belőlem. Nade most egy kicsit átnyergelve jöjjön két recept, mert már nagyon régen volt. Mindkettőt megcsináltam már, és mindkettő baromi jóra sikeredett.

1448352187_edc937eb53


Posted by aui on April 16th, 2009 :: Filed under music,napibetevő,recept

iszter

Persze lehetne most a húsvétról, vagy a locsolásról, meg a kölniről, meg a berugásról, meg hímestojásról. De nem. Locsolóvers sem nem. Inkább mi van velem. Sokkal érdekesebb szerintem, bár nem vagyok teljesen objektív.

img_2123sm


Posted by aui on April 14th, 2009 :: Filed under blog,music,napibetevő

szimptom

Najónajó… Ez már a második tünetegyüttes előadás volt, amin voltam. Az előző még valamikor januárban, ez meg most. Ott Becket-et adtak elő, most Lázár Ervin volt soron. Az, hogy az egyik színész tök pucéran tolja végig az előadást, azért az sokkolt….

20081205tunetegyu


Posted by aui on April 9th, 2009 :: Filed under blog,goingout,music,napibetevő

prepare

Itt a tavasz. Én nyarat mondtam volna először, de M-mel ebédeltem a minap, és szerinte a nyár a rövid szoknyánál és a rövidnadrágnál kezdődik. Mondjuk ebben nem tudok vitatkozni. Ezt hívják úgy, hogy a ruházati tavasz/nyár. De itt már kezdődik. Itt Budaörsön. Előjönnek az idomok: gyilkos.

867156059_2cf6dab28f


Posted by aui on April 8th, 2009 :: Filed under music,napibetevő