ablog
isolated notes exposed

ingyenlevél

Szeretek leveleket írni hivataloknak, cégeknek. Ingyen van és érdekes látni, hogy egy egy szervezet hogyan reagál a megkeresésekre. Nemrég írtam a gazdasági versenyhivatalnak, ma pedig küldtem két levelet. Egyet Kővári János parlamenti képviselő úrnak (aki a pécsi választókörzetemből került a parlamentbe), egyet pedig a Köztársasági elnöki hivatalnak. Epekedve várom a válaszukat. Kővári János-t kicsit bonyolultabb volt elérni, mert a parlament.hu oldalon található e-mail címről visszapattant a levél (lehet erről is írok levelet a parlament.hu-nak, ha már így benne vagyok :) ). Nem adtam fel, elküldtem egy csomó permutációra. A kovari.janos (at) fidesz.hu-ról nem jött vissza hiba (eddig). Reading receipts bekapcsolva. Levelek a blogbejegyzésben. Belül.


Posted by aui on November 28th, 2010 :: Filed under blog,tegyük jobbá a világot

nem francia

Aki sokat olvasott Agatha Christie-t, az ráismerhet a viszonylag jól megformált Hercule Poirot szavaira: „I am not French, I am Belgian”. Év végi télkerülő utazás. Első felvonás: Belgium.


Posted by aui on November 23rd, 2010 :: Filed under blog,goingout,interest!ng,lyrics,music,napibetevő,találtam

So, the Future Is Here. Now What?

Rocsi azt hiszem 2 évig volt kollégista. Ebből az következik, hogy azt a beszélgetésünket, ami arról szólt, hogy vajon az autóban mikor hallgatunk majd netrádiót valahol 2002 tájékán, vagy az előtt folytathattuk le. Megbeszéltük, hogy az még baromi messze van (csak emlékeztetőül a GPRS szolgáltatás a maga 114 kbit/sec-es elméleti maximumával 2000-2003 körül indult be magyarországon). Hát. A jövő kurávra itt van, és én baromira élvezem.


Posted by aui on November 11th, 2010 :: Filed under blog,lyrics,music,napibetevő,találtam

night fade

Ma megint rájöttem, hogy igazából UNKLE rajongó vagyok. Egyszerűen zseniális amit ezek művelnek. 16 év zenélés (ebben a formációban), totális profizmus, és folyamatos megújulás. 5 nagy album 12 év alatt. Perfect.Posted by aui on November 1st, 2010 :: Filed under blog,music,napibetevő