ablog
isolated notes exposed

xxx

Fura érzés az embernek, amikor évtizedet vált. Fura érzés, hogy elérem a 30at. Fura érzés, függetlenül attól, hogy semmi lényeges nem történik biológiailag. Épp ezért fura érzés. Szeretném, ha velem ünnepelnél.

Rettentően szoktam örülni annak, amikor a barátaim készülnek a születésnapomra. Rettentő jó meglepetésekben volt részem az elmúlt néhány évben. Hihetetlenül szerencsésnek mondhatom magam, hogy ilyen barátaim vannak.

Ennek ellenére, úgy gondoltam, hogy a vicces 30. születésnapomat saját magam fogom megrendezni. Nem azért, mintha nem bíznék abban, hogy valami fergetek dolgot hoznátok össze nekem Ti, hanem egyszerűen ezt valahogy muszáj. Amit most itt olvasol, a nem más, mint egy amolyan meghívó erre a happeningre.

Március környékén arra az elhatározásra jutottam, hogy valami olyasmit szeretnék csinálni, valami olyan születésnapot szeretnék, ami után az embereknek kétsége sem lesz afelől, hogy túlhaladtam ezt a kort. Egy olyan valamit szeretnék, ami után az emberek vállon veregetnek, és azt mondják: „Bálint, ez valami kurvajó volt”. Egy olyan bulit szeretnék, ahol a rengeteg különböző helyről megismert barátaim, munkatársaim, ismerőseim mind ott vannak. Mindegyikük egytől egyik hihetetlen értékes, érdekes és egyedi ember. Nem rossz az ilyen embereket összehozni.

Amúgy ez egy roppant hosszú folyamat. Legalább 2 hét kellett ahhoz, hogy összeírjam azokat az embereket, akiknek ki akarom küldeni a meghívót. Jelenleg a listán 300 ember van (és roppantul élvezem, hogy olyan életet élek, hogy 300 olyan embert tudok összeírni, akiket szívesen látok a születésnapomon), és egyáltalán nem triviális akár csak az e-mailek TO mezőjébe ennyi címet írni (bár félek attól, ennél az egésznél ez csak a LEVEL 1-es fokozat, és sok van még hátra). Éppen ezért, ha nem kaptál meghívót, az nem azt jelenti, hogy nem látlak szívesen, hanem azt, hogy befuccsolt az adminisztratív képességem. Ha ezt olvasod, akkor ismerlek. Ha ismerlek, jó ember vagy. Ha jó ember vagy, ott a helyed.

Kérlek jelentkezz ITT.

És igen. Még több barátot, még több születésnapot, még több ismerőst, még több bulit, még több élmény, még több információt, még több embert. Örökké többet.

YouTube Preview Image

Posted by aui on May 31st, 2011 :: Filed under blog,goingout,interest!ng