ablog
isolated notes exposed

surviving thailand

Néhány random jótanács, amit nem tudtam vagy nem akartam máshova beilleszteni. 2 és fél hetet töltöttünk Thaiföldön és van pár hasznos dolog, amit jó tudni, ha esetleg valaki odautazna.

khaosan-road-view


Posted by aui on November 23rd, 2013 :: Filed under thailand,travel

take phuket

Hát, talán az egész utazásból Phuket szigete volt az egyetlen olyan állomás, amit kihagyhattunk volna. Igaz, akkor buktuk volna a Phi Phi szigetre menő túrát is, ami cserébe elég nagy élmény volt.

Jpeg


Posted by aui on November 23rd, 2013 :: Filed under thailand,travel

take samui

Egyelőre minden a tervek szerint halad. A minap visszanéztem néhány fényképet, és rájöttem, hogy eszméletlen mennyiségű programot toltunk végig ez alatt a pár nap alatt. Nem olyan régen még Chatuchak piacon bóklásztunk a tűző napon, és az Angkor Wat-os hajnali kelések is elég közelinek tűnnek. A tervek szerint Samui volt a pihenés helye. My happy place. Sikerült.

P1010636


Posted by aui on November 18th, 2013 :: Filed under thailand,travel

take cambodia

Kambodzsa egy hihetetlen hely. Nem tudom, ha ennél több napot töltünk itt, akkor is ilyen intenzív élményekkel távozunk-e (valószínűleg nem), de ahogy a többiekkel beszélgettem, ez a 2 nap mindenkinek elég jól telt.

0_P1010058


Posted by aui on November 16th, 2013 :: Filed under cambodia,travel

take bangkok

Nos. Több, mint 2 évvel ezelőtt írtam az utolsó blogbejegyzést. Nem mintha nem lett volna miről beszámolnom, csak kicsit eltolódott a fókusz más dolgok irányába. Most azonban, életem egyik fontos utazásán vagyok, és úgy gondolom célszerű lenne beszámolnom róla. Nektek. Bárkinek.


Posted by aui on November 10th, 2013 :: Filed under thailand,travel